Låna 3000kr

Här kan du låna 3000 kronor

Ofta spricker budgeten några dagar före löning eller studiebidrag. En räkning riskerar att gå till inkasso eller du måste avstå något du väldigt gärna vill. I en sådan situation kan ett litet snabblån vara precis vad som behövs för att styra upp situationen.

Snabba lån eller SMS lån är lån som beviljas och utbetalas redan samma dag (om det är en vardag). Avgiften är hög och lånet skall ofta betalas tillbaks redan inom 30 dagar. Tänk därför efter noga om du verkligen behöver det snabba lånet eller om du kan avstå och bespara dig den höga utgiften.

Villkor som gäller alla SMS lån;

Alla långivare kräver att du har ett mobiltelefonnummer i ditt eget namn som inte är hemligt och att du är folkbokförd i Sverige.

Åldersgränsen varierar mellan de olika företagen men du måste minst vara 18 år för att få ta ett sms lån och ofta lite äldre.

Webblån eller microlån är till för den som vill fylla på kassan snabbt och inte hittar någon annan lösning. Servicenivån är hög men givetvis kostar det en slant att få sina problem lösta enkelt och smärtfritt.